Noile colecţii Athenea 2019

Noile colecţii Athenea 2019

Athenea are plăcerea să vă prezinte noile colecţii 2019 de perdele, draperii, tapiţerii şi alte accesorii ce ţin de decoraţiunile interioare de calitate.

Firma noastră oferă o varietate largă de modele de perdele şi draperii din materiale textile sau deco pentru a vă amenaja spaţiul personal. Veţi găsi la noi perdele pentru living, perdele pentru dormitoare, perdele pentru bucătărie, perdele de lux, draperii romantice, perdele pentru camerele copiilor, perdele pentru hoteluri şi restaurante, toate la un preţ accesibil.

Produsele noastre sunt destinate amenajării şi decorării întregii locuinţe, în special a zonei ferestrei.

Ca reprezentant unic TexAthenea în România, garantăm calitatea deosebită a materialelor alese. Fie că alegeţi o ambianţă translucidă, ori una sobră şi elegantă, liniile sunt clare, moderne, iar materialele sunt folosite în combinaţii unice.

Produsele şi accesoriile noastre importate din Spania, direct de la designerii şi producătorii Texathenea, ne menţin în pas cu moda occidentală, învăluind spaţiul dumneavoastră cu un plus de farmec şi intimitate.

Suntem o firmă dinamică, care respectă dorinţele şi cerinţele clienţilor, oferind astfel produse de cea mai înaltă calitate şi confortul necesar personalităţii fiecăruia dintre clienţii noştri.

Magazin online paturi, draperii si lenjerii